Premiären av Volkswagen ID.7 närmar sig – kolla in de första provkörningarna

Tidigare i år visade Volkswagen upp en maskerad version av den kommande elbilen ID.7. En ny premiumsedan med den senaste tekniken inom elbilsteknologi från koncernen.

Bland löftena finns en slank modell med lågt luftmotstånd med ett cd-värde på 0,235 och upp till 700 kilometer i räckvidd. En lång hjulbas på 2,97 meter ska ge en rymlig interiör som ska erbjuda en ny hög premiumnivå.

Den officiella premiären av Volkswagen ID.7 är bestämd till den 17 april. Då kommer Volkswagen lyfta på kamouflagen och ge oss ytterligare detaljer om elbilen, drivlinan och vad vi kan förvänta oss.

Thomas från Autogefühl är en av de som fått kolla in och köra en första prototyp av Volkswagen ID.7. I en video får vi en första genomgång av elbilen och också de första intrycken från en provkörning.

Björn Nyland har också haft möjlighet att ta ut Volkswagen ID.7 på en provtur. Då i Tyskland, och givetvis tog han ut den för att maxa den på autobahn.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.