Nya bilder på Zeekr 007 – märkets första egendesignade elbil

För ett par dagar sedan fick vi se de första formerna på Zeekr 007. Nu har bilen för första gången trätt fram i fullt dagsljus. Detta är den första bilen från Zeekr som bär märkets helt egna formspråk, utan någon arv från Lynk & Co.

– Med Zeekr 007 har ingenjörer och designers elegant integrerat högteknologi och en ren exteriördesign. Perfekta karossproportioner, funktionell design, smidigt format och tekniskt lyx, skriver Zeekr kort om 007.

Zeekr 007 ska ha premiär den 17 november i samband med bilmässan i Guangzhou i Kina. Samma dag kommer Zeekr också öppna upp försäljningen. Men om det också gäller på den europeiska marknaden återstår att se.

I samband med premiären lär vi få de första uppgifterna om den tekniska prestandan, och om det finns några ambitioner på en global lansering.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.