MG4 med utökad räckvidd klar för Sverige

Nu kommer en ny variant av MG4 med en utökad räckvidd till Sverige. Modellen MG4 Trophy Extended Range som presenterades tidigare i höst erbjuder upp till 520 kilometer i räckvidd på en laddning. De svenska priserna är nu klara och startar på 464 990 kronor.

Modellen har ett nytt större batteri på 77 kWh. Snabbladdning är möjlig med upp till 144 kW vilket ska ladda batteriet från 10 till 80 procent på 38 minuter. 11 kW AC-laddning är standard.

Den har dessutom fått en starkare motor på 180 kW. 0 till 100 km/h gör bilen på 6,5 sekunder vilket innebär att den är något piggare än basmodellerna. Men den är inte piggare än prestandamodellen MG4 Xpower som gör sprinten på 3,8 sekunder.

I övrigt har den samma specifikationer som MG4 Electric Luxury vilket bland annat inkluderar 360-kamera, värmepump, rattvärme, mobilapp och en rad säkerhetssystem.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.