Live: Här ser du Tesla Investor Day ikväll klockan 22.00 – och nya strategin framåt

Ikväll är det dags för Teslas Investor Day. Ett evenemang där Tesla berättar om sina planer framåt. Bland annat kommer Elon Musk att avslöja Teslas långsiktiga strategi ”Master Plan Del 3”.

Planen ska enligt Elon Musk handla om hur Tesla ska uppnå mycket stor skala. Vilket ska vara ”enda sättet att kunna förändra planetens energi- och transportinfrastruktur”.

Tesla kommer kommunicera sina långsiktiga expansionsplaner och dessutom en tredje generationens elbilsplattform enligt inbjudan. Evenemanget kommer du att kunna se direkt i videospelaren nedan med start klockan 22.00 (svensk tid).

(Notera: Det är brukligt att Teslas sändningar brukar starta med en försening).

Om vi kommer att få se några nya produktlanseringar eller nya modeller återstår att se. Ryktena kring det är många – men vi låter det vara osagt för tillfället.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.