Hyundai tuffar till Kona Electric och introducerar N Line-styling

Hyundai uppdaterade förra året elbilen Hyundai Kona Electric. Nu väljer Hyundai att slipa vidare på designen och göra den lite mer fräsigare och sportigare än tidigare. Hyundai introducerar nu för första gången den sportiga utrustningsnivån N Line till en elbil.

Tilltaget innebär att Hyundai Kona får en rad nya designinslag. Bland signaturelementen finns nya unika stötfångare fram och bak, sidokjolar och en uppsättning fräsiga 19-tumsfälgar.

Kona Electric N Line får också sidospeglar i blank svart och erbjuds med en kontrasterande tvåtonslack till taket som tillval.

I kupén har Kona N Line fått sportstolar med N Line-logotyp och röda kontrastsömmar samt röda accenter på instrumentbrädan. Modellen får också en helt ny sportratt med ett N-emblem.

Med det nya designinslaget vill Hyundai skapa en mer fängslande körupplevelse än tidigare och det ”utan att kompromissa med komfort och funktionalitet”.

Produktionen av bilar med det nya designpaketet ska starta i februari och kommer nå de första marknaderna nu under våren. Den svenska introduktionen dröjer däremot till efter sommaren. Hyundai har inte kommunicerat några priser för tilläggspaketet. Startpriset på grundmodellen av Kona Electric startar annars på 474 900 kronor.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.