Första bilderna på interiören i Volkswagen ID.Buzz

Den 9 mars är det officiellt premiär för den eldrivna ”folkabussen” Volkswagen ID.Buzz. Så hittills har Volkswagen bara visat upp en färgglatt maskerad version av den produktionsklara bilen. Sådana har nämligen rullat runt på vägarna runtom i Europa under den senaste veckan.

Nu har en fotograf lyckats ta de första bilderna på interiören i en av dessa färgglatt maskerade bilarna. Om bildläckan är officiell eller oavsiktlig framgår inte men de täcker in det mesta av insidan.

På bilderna får vi se både förarkupén (täckt med filtar), baksätet och det generösa lastutrymmet med en sorts lösning i två plan. Det kan möjligtvis vara en tredje stolsrad som gömmer sig i lastutrymmet.

För ett par dagar sedan såg Björn Nyland en Volkswagen ID.Buzz vid en snabbladdare i Norge. Han var då framme med kameran och lyckades fånga en hel del av exteriören. Den videon ser du här.

Källa: VWIDTalk

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.