Betygsätt snabbladdare och få gratis laddning med &Charge

Tyska techbolaget &Charge har utvecklat en tjänst där du kan få gratis laddning genom att utvärdera publika laddstationer. Nu kommer tjänsten även till Sverige.

I appen finns en rad så kallade ”Utmaningar,” där du besvarar ett par frågor och laddar upp bilder om det allmänna skicket vid stationer som du besöker. I gengäld för din feedback får du laddningskrediter som du kan lösa in mot laddning eller andra förmåner.

&Charge förmedlar vidare din feedback till de anslutna operatörerna som får en lägesbilder över sina stationer. Det gör det enklare att rikta underhållsresurserna rätt vilket frigör mer till nya investeringar. Vinsten för dig blir fria kilometer och ett bättre och mer stabilt nätverk av publik laddning.

Sponsrat erbjudande: Appen&Charge hittar du både i Apple AppStore och Google Play. Genom att registrera dig i appen med kampanjkoden DCFJQP får du 20 gratis-kilometer till att börja med. Du kan också följa denna länken. (Bonusen kommer efter att du löst din första utmaning).

I videon nedan provar jag &Charge och berättar mer om tjänsten:

Detta inlägg är sponsrat av &Charge.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.