Zeekr öppnar showroom i Göteborg och Malmö

Foto: Zeekr.

Zeekr stärker nu sin närvaro i Sverige och öppnar nu två nya tillfälliga showrooms, så kallade pop-up-butiker i Malmö och Göteborg. De ska komplettera företagets visningslokal i Stockholm och gör det möjligt för fler att kolla in märkets modeller.

Butiken i Göteborg öppnar i Nordstan från och med onsdag denna vecka, och håller öppet till december. Besöket i Malmö blir lite kortare, från den 18 mars och endast fyra veckor framåt i Emporia-gallerian.

– Köpcentrum är idealiskt belägna i stadskärnor, vilket gör dem till bekväma platser för människor att besöka våra nya Pop-Up-butiker. Sverige är en väletablerad elbilsmarknad, men vi vet att många människor skulle vilja byta och har frågor om räckvidd, laddning hemma och offentligt, och hur det är att leva med elbilar varje dag, säger Christopher Holmqvist, Sverigechef för Zeekr Europe och lägger till: ”Pop-ups erbjuder en avslappnad miljö där de kan utforska våra toppmoderna elbilar”.

På plats kommer Zeekr visa upp de två elbilarna Zeekr 001 och Zeekr X.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.