Volvo väntar sig att Volvo EX30 blir nya storsäljaren – leveranserna har startat

Volvo Cars meddelar i en kort nyhet att man påbörjat de första kundleveranserna av Volvo EX30 i Europa. Först ut att ta emot bilen är nyblivna ägare i Belgien, Nederländerna, Spanien och Portugal.

– De första EX30-kundleveranserna markerar en betydande milstolpe i Volvo Cars tillväxt- och elektrifieringsstrategi med modellen som förväntas bli en av våra största säljare under de kommande åren, skriver Volvo Cars.

De första bilarna lämnade Volvo över till kunderna strax innan nyår. Inom kort väntas också kundleveranserna att starta i Sverige. Flera svenska kunder har bekräftat att de fått leveransbesked om februari.

– Vi hoppas att våra kunder älskar sina bilar och vi är glada över att leverera EX30 till många, många fler under 2024 och framåt, avslutar Volvo Cars kort.

Läs Allt om Elbils första provkörning av Volvo EX30 här.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.