Nu lanseras MG4 Xpower i Sverige – kraftfullaste elbilen i segmentet

Nu bekräftar MG att extra kraftfulla MG4 Xpower kommer till Sverige. Med det får MG4 en betydligt kraftfullare drivlina, fyrhjulsdrift och ska klara 0 till 100 km/h på 3,8 sekunder. Det med hjälp av två motorer som tillsammans levererar 320 kW (430 hk) i effekt med vridmoment på upp till 600 Nm.

Det här gör den till en av de mest kraftfulla bilarna i sitt segment. MG4 Xpower kommer erbjuda en räckvidd på upp till 385 km WLTP och en snabbladdningskapacitet på 140 kW.

Utrustningsnivån blir densamma som i MG4 Luxury men med tillägg av Launch Control, Alcantara-säten, 18” fälgar och en extra motor. MG introducerar också en ny färg som är exklusiv för modellen, Hunter Green. Med Xpower kommer också 25 procent hårdare dämpare, nya krängningshämnare och en mer responsiv styrning.

MG4 Xpower kommer att finnas hos utvalda MG-återförsäljare inom en snar framtid, skriver MG Sverige. Priserna presenteras i samband med det.

Mat Watson från CarWow har kollat in den nya modellen:

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.