Klart: Då kan du beställa en Volkswagen ID. Buzz

Tidigare i veckan kom de första uppgifterna om de svenska priserna på Volkswagen ID. Buzz och ID. Buzz Cargo i samband med att de blev offentliga på Volkswagen Transportbilars hemsida.

Nu berättar Volkswagen ytterligare kring hur beställningsprocessen kommer att se ut. Planen är att reservationsprocessen för de två versionerna ska öppna i augusti eller under september, berättar Volkswagen via ett pressmeddelande.

Produktionen av kundsålda bilar ska starta från och med slutet av det här året. Men redan under tidig höst kommer de första demobilarna ut till återförsäljarna. Volkswagen betonar också att ”tilldelningen för den svenska marknaden kommer att vara god”.

Personbilsversionen ID. Buzz kommer att kosta från 625 000 kronor (inklusive moms) och transportbilsversionen ID. Buzz Cargo kommer att kosta från 489 000 kronor (exklusive moms).

Som standardutrustning på ID. Buzz lyfter Volkswagen bland annat fram eluppvärmd framruta, navigation, uppvärmbar multifunktionsratt, regnsensor, Buzz Box mittkonsol och Bluetooth Comfort. På ID. Buzz Cargo nämns bland annat lackerade stötfångare, sidohängda plåtklädda bakdörrar, App Connect och trägolv med lastskenor som standardutrustning.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.