Fem detaljer som får premium-SUV:en att sticka ut

En välvd skärm som blickfång i kupén, förbättrad prestanda – och en imponerande elektrisk räckvidd. Här är sakerna som bevisar att plug in-hybriden BMW X5 xDrive50e är lyxigare än någonsin.

  • Första X5 med BMW Curved Display

Precis som i storasyskonet X7 domineras instrumentbrädan i nya X5 xDrive50e av BMW:s avancerade Curved Display, som minimerar behovet av analoga knappar. Med Curved Display – som gjorde debut i BMW iX – får du en ergonomisk och tydlig överblick av bilens många funktioner, som du har total kontroll över tack vare…

  • Infotainmentsystemet iDrive 8

Hjärnan i BMW:s senaste modeller är infotainmentsystemet iDrive 8, så även i X5 xDrive50e. Genom iDrive 8 styr du allt från bilens grundinställningar, till head up-displayen, klimatsystemet, säteskomforten, navigationen och underhållningen. Funktionerna går självklart att röststyra* för att göra körningen så smidig och säker som möjligt. 

  • Ett ansiktslyft både ut- och invändigt

xLine-paketet – som är standard i BMW X5 xDrive50e – ger bilen en kraftfull och energisk look. En look som går att förstärka med flera exklusiva tillval: Den ikoniska njurgrillen kan till exempel framhävas ytterligare med BMW:s Iconic Glow – ledljus som får grillen att ”glöda” i mörkret. Inne i kupén ger panoramataket en luftig premiumkänsla som i kombination med den LED-baserade ljusgrafiken och det kraftfulla surroundljudsystemet från Bowers & Wilkins gör varje resa till en njutning. 

  • Kraftfull motor för optimal körglädje

Under huven på BMW X5 xDrive50e finns en effektstark 6-cylindrig förbränningsmotor på 313 hästkrafter. Men BMW X5 xDrive50e har också en…

  • Elektrisk drivlina med lång räckvidd

Utöver bensinmotorn drivs BMW X5 xDrive50e av en elmotor på 197 hästkrafter, och kan köras helelektriskt upp till 140 kilometer i timmen. Det ger X5 xDrive50e en total systemeffekt på 489 hästkrafter, som accelererar bilen från 0-100 på under fem sekunder. Tack vare batteriet på 25,7 kWh (nettokapacitet) tar man sig upp till 110 kilometer endast med eldrift. Något som gör premium-SUV:en perfekt både för vardagspendlaren och den äventyrliga barnfamiljen. 

X5 xDrive50e kan laddas med upp till 7,4kW AC, till exempel med en BMW Wallbox. Med BMW Charging Card kan du också fylla batteriet på hela 850 000 laddstationer över hela världen. 

Vill du veta mer om nya BMW X5 xDrive50e och hitta en återförsäljare? Kolla här!

Denna artikeln är en annons från BMW.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.