Hyundai visar teaserbilder på koncept föreställande elbilen IONIQ 7 – som en lounge

I samband med LA Motor Show om ett par veckor kommer Hyundai visa upp det kommande konceptet SEVEN. Konceptet är en fyrhjulsdriven helt eldriven SUV som kommer illustrera märkets framtida större elbilar. Troligtvis det som senare kommer bli Hyundai IONIQ 7.

Den första bilden vi får se visar bilens front och en av framlyktorna. Vi känner igen den kantiga formen från IONIQ 5. Bilden ska illustrera Hyundais nya ljussignatur och den pixelteknik vi bland annat fått se på just IONIQ 5.

Interiört får vi se något helt annat. Med en blandning av ljusa material, mjuka ljuskällor och trädetaljer har Hyundai skapat vad de kallar för en förstaklassig och personlig loungemiljö. Allt är givetvis skapat med hållbara och miljövänliga material och ska återspegla våra förändrade livsstilar.

Premiären av konceptet kommer att ske under LA Motor Show den 17 november klockan 18.00 svensk tid.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.