Zeekr börjar samarbeta med Plugsurfing

Lagom inför de leveranserna av Zeekr 001 i Sverige, Nederländerna och Tyskland meddelar nu Zeekr att man ingår ett partnerskap med Plugsurfing. Genom Plugsurfing kommer Zeekr-förare få tillgång till närmare 550 000 laddningspunkter i 27 länder i Europa.

Plugsurfing knyter samma laddare från 500 operatörer, och gör dem tillgängliga genom ett laddningskort eller app. Det är också samma tjänst som koncernsyskonen Volvo och Polestar erbjuder sina kunder.

– Zeekrs uppdrag är att påskynda övergången till helt elektrifierad mobilitet genom att ta bort de barriärer som håller människor tillbaka. Kunder säger ”gör det enkelt”. Och det är precis vad vi tänker göra. Därför är vi mycket glada över vårt partnerskap med Plugsurfing, berättar Spiros Fotinos, VD för Zeekr Europa.

Vad priserna blir för Zeekr-kunder med ett Plugsurfing-avtal framgår inte i dagsläget.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.