Följ Allt om Elbil

Hej, vad letar du efter?

Elbil

Youtube-kanalen The Kilowatts tror detta är nya Tesla Model S Plaid

Foto: The Kilowatts/Youtube

Det cirkulerar rykten om att Tesla kommer uppdatera Tesla Model S och Model X inom kort. Det har fått flera fans att bevaka Teslas anläggningar. Spaningarna tycks ha gett resultat. Runt anläggningarna har det gjorts flera spaningar av en udda Tesla model S.

Youtube-kanalen The Kilowatts har gjort en av de mest ambitiösa spaningarna, och sammanfattat dessa i en video. Den modell man nu sett är antagligen den kommande versionen Tesla Model S Plaid.

Bilen de sett har bland annat en förändrad front med större luftintag, nya dimljus, bredare hjul med tillhörande bredare hjulhus och ny design på en bakre stötfångaren. Den har dessutom en tillfällig registreringsskylt, vilket tider på att det är ett testfordon.

Att Tesla tillfälligt pausat tillverkningen av Model S/X och att personal uppmanats att sälja ut lagerbilar är en av några anledningar bakom ryktena.

Om två dagar (27 januari) är det dags för Teslas nästa kvartalsrapportering. I samband med dessa brukar vi också få en uppdatering om vad som är på gång. Då vet vi mer definitivt om Teslas planering ett tag framöver och antagligen om en möjlig uppdatering av Tesla Model S.Relaterad läsning

Skriven av

Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.

Kommentera eller läs kommentarer

Elbil

I förra veckan började det komma indikationer på att världspremiären för den elektriska Folkabussen närmar sig. Genom en reklamfilm som Allt om Elbil fick...

Elbil

Efter att under många år ha setts som en pionjör inom elbilar med Nissan Leaf är det dags för Nissan att öka takten ytterligare....

Stöd Allt om Elbil

Annons

Följ oss på Facebook

Vårt nyhetsbrev

En gång i månaden skickar vi ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.

Annons
Annons