Följ Allt om Elbil

Hej, vad letar du efter?

Notis

Volkswagen ID.4 på blixtvisit i Stockholm – spana in den nya elsuven

På Facebook berättar Volkswagen Norrmalmstorg att Volkswagen ID.4 kommer på ett blixtvisit till deras showroom. Under torsdag till lördag denna vecka (12-14 november) har du möjlighet att ta dig en närmre titt på den nya elsuven.

Volkswagens showroom finns på Hamngatan 13, Stockholm. Man är tydlig med att man kommer följa Folkhälsomyndighetens direktiv under evenemanget.

Försäljningen av ID.4 startade tidigare i höst. Leveranserna av de första ID.4 kommer att ske runt årskiftet. Inledningsvis erbjuds en instegsmodell med bakhjulsdrift och en motor på 150 kW (204 hk). Till våren kommer elbilen också med fyrhjulsdrift. ID.4 är utrustad med batteripaket på 77 kWh och får en räckvidd på upp till 520 km.
Relaterad läsning

Skriven av

Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.

Kommentera eller läs kommentarer

Elbil

I slutet på april var det premiär för nya fyrhjulsdrivna ID.4. Nu öppnar Volkswagen orderboken för det nya tillskottet. Modellen får tilläggsbeteckningen GTX och...

Elbil

I helgen har Elon Musk medverkat i den populära humorshowen Saturday Night Live som spelas in i New York. Samtidigt som Elon gästade stortstaden...

Annons

Följ oss på Facebook

Vårt nyhetsbrev

En gång i månaden skickar vi ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.

Annons
Annons