Följ Allt om Elbil

Hej, vad letar du efter?

Notis

Volkswagen ID.4 på blixtvisit i Stockholm – spana in den nya elsuven

På Facebook berättar Volkswagen Norrmalmstorg att Volkswagen ID.4 kommer på ett blixtvisit till deras showroom. Under torsdag till lördag denna vecka (12-14 november) har du möjlighet att ta dig en närmre titt på den nya elsuven.

Volkswagens showroom finns på Hamngatan 13, Stockholm. Man är tydlig med att man kommer följa Folkhälsomyndighetens direktiv under evenemanget.

Försäljningen av ID.4 startade tidigare i höst. Leveranserna av de första ID.4 kommer att ske runt årskiftet. Inledningsvis erbjuds en instegsmodell med bakhjulsdrift och en motor på 150 kW (204 hk). Till våren kommer elbilen också med fyrhjulsdrift. ID.4 är utrustad med batteripaket på 77 kWh och får en räckvidd på upp till 520 km.
Relaterad läsning

Skriven av

Grundare av Allt om Elbil. Fascineras av elbilen och vill påskynda en elrevolution av bilindustrin.

Kommentera eller läs kommentarer

Elbil

Kinesiska tillverkaren Xpeng visar under bilmässan i Guangzhou upp en limiterad utgåva av sin sportsedan Xpeng P7. Modellen med namnet P7 Wing får nya...

Notis

I ett inslag publicerat idag uppmärksammar SR Ekonomiekot Extra elbilen, batteriutveckling och framtida utmaningar och möjligheter. Vi får höra EU:s proaktiva arbete med att...

Facebook

Vårt nyhetsbrev

En gång i månaden skickar vi ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.

Annons