Följ Allt om Elbil

Hej, vad letar du efter?

Elbil

Volkswagen ID.4 har nått de första kunderna – nybliven ägare delar med sig av intrycken i en video

Holländska Bas Van Veen är en av de första kunderna att få nya elbilen Volkswagen ID.4. Han delar nu med sig av sina första intryck i en serie videoklipp.

– Jag är väldigt uppspelt. jag tror att jag är en av de första kunderna här i Holland. Jag är en aning nervös. Det inte är min första nya bil, men det är min första elbil. Jag kan inte minnas när jag kände mig så här uppspelt sist, säger Bas i klippet.

I en kompletterande kommentar i sociala medier skriver Bas att han är mäkta imponerad och att bilen kör som en dröm. Just nu finns det två videoklipp i Bas nya kanal Hello ID.4 på Youtube. Du kan se dem nedan.

Upphämtning av ID.4

Första intryckenRelaterad läsning

Skriven av

Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.

Kommentera eller läs kommentarer

Elbil

I slutet på april var det premiär för nya fyrhjulsdrivna ID.4. Nu öppnar Volkswagen orderboken för det nya tillskottet. Modellen får tilläggsbeteckningen GTX och...

Elbil

I helgen har Elon Musk medverkat i den populära humorshowen Saturday Night Live som spelas in i New York. Samtidigt som Elon gästade stortstaden...

Annons

Följ oss på Facebook

Vårt nyhetsbrev

En gång i månaden skickar vi ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.

Annons
Annons