Video: Sätter jetmotor på sin Tesla Model S

Tesla ska utrusta kommande Tesla Roadster med små raketer som genom kraftiga luftpuffar ska öka accelerationen och väghållningen. En som inte tycks kunna vänta på sin Roadster är Matt Mikka från Youtube-kanalen Warped Perception.

Han har istället utrustat sin Tesla Model S med tre jetmotorer. I en video får vi se Matts förarbete med att montera raketerna.

När han är klar får vi också se han sätta bilen på prov. Både på motorvägen, men också på en mer avskild väg där vi får se ett noll till 100km/h-test.

Matts jetutrustade Tesla ser du nedan:

Spontant känns detta inte som något man ska prova själv, speciellt inte på allmänna vägar så som Matt gör. Slutresultatet visar i alla fall att bilen blev snabbare.

Om du känner igen Matt så är det inte första gången han hittar på något sådant här tokigt. I en tidigare stunt fick vi se han bogsera sin Model S i 100 km/h för att ladda den genom bromskraftåtervinning.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.