Video: Kan man köra elbil utan att ladda hemma? Mina fyra tricks för att klara det!

Att ha möjligheten att ladda sin elbil hemma genom en laddbox är så klart optimalt om man kör elbil. Varje morgon kan man vakna till en fulladdad bil och dessutom är det oftast billigare än publik laddning.

Men långt ifrån alla har den lyxen. Kanske bor man i en lägenhet, där hyresvärden eller bostadsrättsföreningen inte ligger tillräckligt i framkant? Eller så förlitar man sig på gatuparkering utan möjlighet till laddning.

Orsakerna kan vara många, men det behöver inte vara ett hinder för att köra elbil. I min senaste video delar jag med mig av mina fyra bäst knep för att köra elbil, trots att man inte kan ladda hemma.

De fyra grundprinciperna innefattar: Ta alla laddningstillfällen, prioritera AC-laddare, kom aldrig hem med tomt batteri och hitta bra laddare nära hemmet!

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.