Video: Glenn Lindberg provkör uppdaterade Tesla Model 3

Glenn Lindberg har satt sig bakom ratten på nya uppdaterade Tesla Model 3. I en video på Youtube av traditionsenligt hög Glenn-kvalité delar han nu med sig av sin upplevelse.

– Jag brukar beröma bilar som får ner förbrukningen till 1,7 kWh per mil. Den här bilen spöar allt. Det här är esset i rockärmen, i alla fall när det kommer till Tesla. Jag har nu kört blandad körning, motorväg, ganska mycket motorväg faktiskt, landsväg och lite i stan. 1,39 kWh per mil, det är sjukt lågt. Det finns inte en bil i världen som är så snål. Det tycker jag är häftigt, säger Glenn om förbrukningen.

I videon lyfter Glenn fram det han tycker har blivit bättre med uppdaterade Model 3 men berör också några av de egenheter Teslas envisas med att hålla fast vid. Dessutom reder han ut för vem som den där pruttkudden och andra lekfunktioner i bilens infotainment egentligen är framtaget för.

Videon ser du nedanför:

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.