Video förklarar varför Kempowers snabbladdare är så smarta

I våras kom de första snabbladdarna från finska Kempower till Sverige. Snabbladdarna som är otroligt uppskattade väljs av allt fler laddoperatörer.

Kempower har skapat en smart och flexibel lösning för snabbladdning som på ett effektivt vis fördelar kraften mellan ladduttagen på en större laddstation. På så vis kan man maximera laddningshastigheten även om det finns begränsningar i den totala kapaciteten som levereras till platsen.

I en video från brittiska Plug Life Television får vi en pedagogisk förklaring kring hur snabbladdarna fungerar. Den kan du se nedanför:

Bonusvideo: Elmacken valde Kempower

I våras träffade jag Haris Dzafic som öppnat Elmacken vid handelscentrumet Smålandia strax utanför Gislaved. Till Elmacken valde Haris också en laddlösning från Kempower. I nedan video kan du se det mötet:

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.