Följ Allt om Elbil

Hej, vad letar du efter?

Elbil

Video: AutoTraders provkörning av Hyundai IONIQ 5: ”En brilliant mångsidig elbil”

Foto: AutoTrader

Brittiska AutoTrader har provkört Hyundai IONIQ 5. I en video får vi en komplett genomgång av de flesta funktionerna och finesserna i bilen väl värda att uppmärksamma.

Programledaren Rory hyllar bilen och menar att Hyundai har tagit lärdomar av sina tidigare elbilar Hyundai Kona och Hyundai Ioniq Electric. Två elbilar som redan var mycket bra, och med det har Hyundai gjort något ännu bättre med IONIQ 5.

– Bilen är en brilliant mångsidig elbil, den är avkopplande och enkel att köra. Den är bekväm, den är tyst och har toppenprestanda. Paketeringen är helt enkelt komplett. Den är mycket bättre än något annat du kan hitta hos en bil med förbränningsmotor i samma storleksklass. Bilen använder utrymmet perfekt och alla små detaljer är väl genomtänkta, säger Rory.

Du ser provkörning i videospelaren nedan:Relaterad läsning

Skriven av

Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.

Kommentera eller läs kommentarer

Elbil

Youtuber Björn Nyland har lagt vantarna på ett exemplar av nya Hyundai IONIQ 5 som nu börjat rulla ut till de första kunderna i...

Elbil

Mercedes delar med sig av de första bilderna på sin kommande elbil Mercedes EQE. Elbilen blir i storleksordningen en mindre modellklass än lyxiga elbilen...

Stöd Allt om Elbil

Annons

Följ oss på Facebook

Vårt nyhetsbrev

En gång i månaden skickar vi ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.

Annons
Annons