Veckan som gått: Fem utvalda nyheter om elbilar, vecka 47

Det har varit en händelserik vecka på ämnet elbilar och i denna veckoserie samlar jag ett par av nyheterna värda att lyfta fram från veckan som varit. Här är alltså fem stycken extra läsvärda nyheter om elbilar och det som hör till.

Elbilar och kombi

En elbil som också är en kombi är något som många efterlyser. En praktisk lastare som rymmer både familj, packning och vovve. Det finns två idag och flera är på gång. Här är hela listan.

Betala med kort på snabbladdare

Betalkiosken i Västerås. Foto: Farol Emobility

Enklare betalning vid snabbladdare är också vida efterfrågat. Nu har Recharge meddelat att deras snabbladdare ska utrustas med kortbetalning. Läs mer om satsningen på kortbetalning här.

100 000 Polestar 2

I veckan nådde Polestar en stor milstolpe. 100 000 Polestar 2 har rullat ut från fabriken. Läs nyheten om Polestars milstolpe här.

G-Wagon gör piruett

Fyra motorer kan ge unika köregenskaper. Genom att snurra hjulen i olika riktningar kan nya eldrivna G-Wagon snurra på stället. Kolla in funktionen G-Turn i kommande Mercedes EQG.

Tuffare Fiat

Fiats prestandamärke Abarth har visat upp sin första elbil. En sportigare och tuffare variant av Fiat 500. Kolla in Abarth 500e här.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.