Vad gömmer Tesla under skynket i filmen om Tesla-året 2018?

I en härlig film om Tesla-året 2018 skymtar man för ett kort ögonblick en bil under ett skynke. Det kan vara lite vad som helst, men enligt många spekulationer i sociala medier så tror man att detta kan vara Model Y.

Model Y är en kompakt-SUV (en lillebror till nuvarande SUV:en Model X) som ska komma omkring 2020 enligt senaste uttalanden från bolaget. Just att bilen tycks vara kortare än nuvarande Model X och S tyder på att det inte är någon av dessa modellerna. Även om underredet ser ut som en Model 3, tycks höjden och den bulligare formen kunna utelsluta att det också är en Model 3.

Då finns det inte längre så många alternativ kvar från kända modeller från Tesla. Men som sedan andra uttrycker det i sociala medier, det kan lika gärna vara en Model 3 under ett skynke med ett gång lådor på taket. Tesla kanske bara vill retas lite. Oavsett så är filmen från året helt klart inspirerande att se, kolla in den i videon nedan.

 

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.