Uppgifter: Tillverkningen av nya Tesla Model 3 är nära

I förra veckan publicerades en lång film som påstod sig visa en uppdaterad Tesla Model 3. Den avslöjade också flera detaljer, som att interiören får en större omarbetning med inslag från Tesla Model S. Den filmen finns att se här.

Nu rapporterar Bloomberg att Tesla påbörjat att ställa om produktionen i Shanghai för att tillverka nya uppdaterade Model 3. De grundar sig på att fabrikspersonalen som arbetar nära produktionslinan varit tvungna att låsa in sina mobiltelefoner i början av arbetspassen. Det för att förhindra smygfotografering och läckor.

Uppgifterna säger också att produktionslinan tillfälligt kan pausas mot slutet av denna månaden för att genomföra de sista nödvändiga förändringarna.

Enligt källorna som Bloomberg citerar kommer nya Tesla Model 3 bli längre än den nuvarande versionen, sportigare och ha en mer ”elegant interiör”. Tesla har valt att inte kommentera uppgifterna.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.