Uppdaterad Tesla Model 3 fångad på film igen

Vid det här laget finns det ingen tvekan om att en ny uppdaterad Tesla Model 3 är på gång. Återigen har en maskerad Model 3 som bär en del nya designdrag synts till på amerikanska vägar.

Tydligt från den här spaningen är en något förändrad och rakare front. Dessutom ser vi att Model 3 får en ny ljussignatur. Borta är de rundade framljusen som sträcker sig upp över huven. Nu ser de istället ut att vara mer horisontella.

Även bakpartiet har fått en ny ljussignatur men av en mer vertikal karaktär. Den senaste spaningen går att se i filmen nedanför.

Project Highland Spotted
by u/gio6a in teslamotors

Vid en tidigare spaning fick vi en närmare titt på interiören, som tycks lånat en del av den avskalade interiören i Tesla Model S.

När Tesla kan tänkas presentera den uppdaterade bilen är inte känt. Tidigare i veckan berättade Elon Musk att Tesla kommer att sänka tempot på produktionen senare i sommar för att göra uppgraderingar till sina fabriker. Något som så klart väcker spekulationer om en omställning till att producera en uppdaterad Model 3:

– Vi förväntar oss att Q3 kommer att minska något. Eftersom vi har sommarstopp för många fabriksuppgraderingar. Så troligen en liten minskning i produktionen under tredje kvartalet för typ globala fabriksuppgraderingar, sa Elon Musk i onsdags.

Även om Tesla Model 3 har genomgått både exteriöra och interiöra uppdateringen sedan lanseringen för sex år sedan så får denna hittills anses vara en av de större. Om Tesla också gjort förändringar till drivlinan är inte känt.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.