Track Day i Eskilstuna 30 april – prova din elbil på bana!

Lördagen den 30 april arrangerar Tesla Club Sweden elbilsfesten Track Day på GTD Motorpark utanför Eskilstuna. Här får du möjlighet att testa din elbil på en racingbana. Dagen är öppen för alla elbilar oavsett märke.

På Track Day har du möjlighet att provköra din elbilen (i ditt eget tempo) på en riktig racingbana och mingla med andra elbilister. Alla oavsett erfarenhetsnivå är välkomna.

”Vi kommer köra Open Track där alla som löst biljett får köra på bana och känna på hur kul det är att gasa fullt med elbil! Åk så många varv och i den takt du vill. Kör någon ikapp dig åker du åt sidan och släpper förbi honom – inga farliga fighter plåt mot plåt. Åk några varv, vila, mingla, och åk sedan några varv till. Reservation för begränsat max antal bilar samtidigt på bana.”

Det kommer också arrangeras speciella tider för snabbare heats, tidtagning och rekordkörning. Dessutom blir det uppvisningar och det kommer finnas möjlighet att bli coachad av en erfaren racingförare.

Du hittar mer utförlig information om evenemanget hos TCS där du också köper din biljett.

Tänk på: All form av bankörning sker på egen risk. Din vanliga bilförsäkring gäller inte vid körning på bana.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.