Toyota häcklar elbilen i ny reklamfilm

Toyota var en tidig pionjär när hybridbilen kom. Först ut Toyota Prius som tog Hollywood med storm, och sedan resten av världen. Och sedan har flera modeller följt. Den renodlade elbilen har man ställt sig väldigt avig till.

I en reklamfilm för nya Toyota Corolla Hybrid häcklar man allt som kom före det som finns nu – men man riktar också en känga till den renodlade elbilen som man med ”enkelhet kör om”.

Se filmen nedan:

Skratta bäst, som skrattar sist

Men ja, vi på Allt om Elbil tycker själva att Toyota också är väldigt bra på att visa baksidan av fossilbilen. I nedan stillbild från reklamfilmen ser vi den nya Toyota Corollan tillsammans med andra fossila syskon – i ett rökmoln av avgaser. Mums…

Toyota som ren elbil – om 3 år

Från att ta helt ha tagit avstånd och varit avisande mot den renodlade elbilen har Toyota faktiskt ändrat sig. Om tre år kommer det antagligen en elbil från Toyota ska man ha sagt.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.