Tillbyggnaden som låter dig campa med Tesla Cybertruck

Den preliminära tidsramen säger att tillverkningen av Tesla Cybertruck ska starta i slutet på det här året. Då är det den fyrhjulsdrivna versionen med en räckvidd på omkring 500 kilometer som kommer nå sina första kunder i USA.

Den spektakulära pickupen har redan, långt före de första leveranserna, inspirerat till tillbehör och modifikationer. Ett av dessa är CyberLandr som placerar en utfällbar modul på flaket. I modulen finns det plats för kök, badrum, sovrum och kontor. Det ska göra Cybertruck till den ultimata campingbilen.

Tillbyggnaden i sig kostar lika mycket som hela Cybertrucken i sig gör. Omkring 50 000 dollar. Det har dock inte hindrat folk från att redan nu lägga en förhandsbeställning. CyberLandr avslöjar att omkring 1000 personer har redan nu lagt en deposition på 5000 dollar.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.