Följ Allt om Elbil

Hej, vad letar du efter?

Elbil

Till helgen i Göteborg: Elbilsmässan eCarExpo

Tesla Model 3 på eCarExpo i fjol

Till helgen arrangerar eCarExpo en elbilsmässa på Svenska Mässan i Göteborg. Under dagarna finns ett flertal utställare i form av elbilstillverkare, laddföretaget och andra relaterade utställare på plats.

På plats finns det också möjligheter att provköra flera elbilar, men också cyklar och andra eldrivna fordon, både för stora och små. Mässan pågår under tre dagar, där lördagen 30 november – söndag 1 december är publika dagar. Fredagen 29 november är reserverad som branschdag.

På plats kommer man också erbjuda inspirerande föreläsningar. Allt från en grundkurs i hemmaladdning, till designteamet bakom Polestar 2, och armbryterskan Heidi Andersson om att ställa om sin hembygd Storuman till ett hållbart samhälle.

På mässans hemsida hittar du ett fullständigt föreläsningsprogram.

Biljettinformation hittar du här.

PS: 8 februari arrangeras också mässan i Stockholm på Friends Arena.Relaterad läsning

Skriven av

Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.

Kommentera eller läs kommentarer

Elbil

Youtuber Björn Nyland har lagt vantarna på ett exemplar av nya Hyundai IONIQ 5 som nu börjat rulla ut till de första kunderna i...

Elbil

Mercedes delar med sig av de första bilderna på sin kommande elbil Mercedes EQE. Elbilen blir i storleksordningen en mindre modellklass än lyxiga elbilen...

Stöd Allt om Elbil

Annons

Följ oss på Facebook

Vårt nyhetsbrev

En gång i månaden skickar vi ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.

Annons
Annons