TeslaBjørn är numera bara Bjørn – sålde sin Model 3 och överväger begagnad elbil

Norska Youtuber och elbilstestare Bjørn Nyland, även känd som TeslaBjørn har sålt sin Tesla Model 3 Performance. Därmed står han utan bil. I en tidigare video berättar Bjørn att han beställt nya Tesla Model S Plaid, som kommer till Norden till hösten.

I väntan på sin nya Model S Plaid står nu Bjørn helt utan bil. Nu vacklar han mellan att köpa en begagnad elbil, en ny Tesla Model 3 SR eller förlita såg på lånebilar. Utmaningen är att en tillfällig bil måste engagera, och kunna ge bra innehåll till hans Youtube-kanal.

I videon nedan får du se hans resonemang. Bland kommentarerna hörs många röster om att Bjørn borde köpa en begagnad elbil och testa dessa. Visst vore det något om Bjørn dammsög och vägledde oss på begagnatmarknaden – nu när allt fler begagnade elbilar blir tillgängliga?

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.