Tesla visar upp Tesla Pickup 21 november

Teslas pickup-koncept, med en Ford F-150 på flaket.

Lanseringen av Tesla Pickup närmar sig. I en tweet skriver Elon Musk att datumet nu är satt till den 21 november (troligen 22 november svenska lokaltid). Han kallar den nya elpickupen för Cybertruck. Elon som är känd för att gilla rymdfilmer och sci-fi har tidigare kommenterat pickupen:

­­– Den måste vara otroligt funktionellt ur ett lastningsperspektiv. Den kommer se fantastisk ut, men den kommer inte se ut som en vanlig pickup. Den kommer vara ganska sci-fi, säger Elon Musk.

Det är inte helt oväntat att lanseringen är i november. Det är nämligen då Blade Runner utspelar sig, något som Vd:n var snabb med att poängtera:

Tesla Pickup kommer vara något helt unikt. Det har Elon varit tydlig med flera gånger. Vi har samlat allt vi veta om Tesla Pickup i en egen artikeln som du hittar här.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.