Tesla värderat mer än General-Motors (och Ford)

Teslas aktievärde blev igår högre än General Motors på Wall Street-börsen. Det gjorde Tesla till USA:s högst värdera biltillverkare – vilket sätter både GM och Ford i baksätet. Den amerikanska fordonskonsulten Maryann Keller har ställt sig skeptisk till värderingarna och menar att den är orättvis.

Enligt Maryann levererade Tesla i fjol 76 000 bilar jämfört med GM:s 10 miljoner. Hon menar på att värderingen bör göras utifrån resultat.

Allt om Elbil håller inte med. Tesla har en tydlig agenda och vision om en fossilbil framtid. Det är en uppstickare och nytänkare i en annars konservativ bransch. Och som ledande inom sitt segment har de verkligen satt agendan för framtidens elbilar men också tagit många ledande steg för självkörande bilar och annan ny teknik i bilar.

Nytänkande, pådrivande av utvecklingen och innovation är bevisligen värt mycket.

Källa: Omni

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.