Tesla tömmer lagret på Model S/X – rykten om uppdatering

Nu kommer uppgifter om att Teslas butikspersonal fått direktiv om att tömma Teslas lagersortiment av Tesla Model S och Model X. Uppgifterna ska ha kommit från väl insatta källor inom Tesla, uppger elbilssajten Electrek som tagit del av dessa.

Det väcker återigen många av de rykten som uppstått under det senaste halvåret om att en ny uppdaterad version av de två modellerna är på gång.

Strax innan jul kom också nyheten om att Tesla tillfälligt pausade tillverkningen av Model S och Model X. Då spekulerades det i om inte Tesla bygger om produktionslinan för att passa en uppdaterad version av de två bilarna.

– Att tömma lagret av Model S och Model X innan slutet av månaden tyder på att en betydande uppdatering är trolig, skriver elbilssajten.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.