Tesla skruvar upp sitt bonusprogram rejält – när du köper en Tesla genom en vän

I slutet på mars återintroducerade Tesla sitt rekommendationsprogram där den som köper en Tesla får en köparkredit om det gjorts genom en rekommendationslänk från en vän. Samtidigt fick också vännen värvarkrediter.

Krediterna kunde sedan både köpare och värvare lösa in mot uppgraderingar, snabbladdning, tillbehör och kläder. När programmet kom tillbaka i mars var det 2000 krediter per värvning som gällde oavsett bildmodell.

Nu skruvar Tesla upp belöningarna rejält för vissa modeller. Tesla tycks vilja stimulera försäljningen av Tesla Model S och Model X och ger nu 20 000 krediter till den som köper en sådan senaste 30 juni 2023. Samtidigt har Tesla sänkt krediten för Tesla Model 3 och Model Y till 1000 krediter.

Samma bonusnivåer gäller också för den som väljer att köpa en bil direkt från Teslas lager.

PS. Om du vill köpa en Tesla är du välkommen att använda min rekommendationslänk, klicka här.

Polestar ger också belöningar

Tesla har under en lång tid, i olika omgångar, erbjudit belöningar till den som värvar en vän. Under en tidig period var belöningsprogrammet så generöst att Tesla till och med gav bort bilar till de som värvat tillräckligt många.

Även Polestar har lanserat en liknande rekommendationsmodell där man erbjuder allt från laddningskrediter, kläder och designskisser för den som värvar en ny Polestar-köpare.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.