Tesla ska visa upp en överraskning i nästa vecka

Tesla ska i nästa vecka visa upp en överraskning i samband med den mycket exklusiva motormässan Grand Basel i Schweiz i nästa vecka. Flera Tesla-ägare ska ha fått en inbjudan till en utlottning om biljetter till evenemanget som kommer äga rum den 5 september., dagen innan invigningen av Grand Basel. Tillsammans med inbjudan finns en kryptisk bild.

Att Tesla ska visa upp något helt nytt är föga troligt. Företaget har nämligen varit transparenta med vad vilka kommande planer man har. Att vara något kryptisk är en typiskt Tesla-grej att vara och det skapar bra PR.

Men om vi ska spekulera, så kan formerna från bilden kännas igen från Teslas kommande prestandabil Tesla Roadster 2.

Motorbloggen Electrek misstänker bara att detta är Tesla som vill visa upp bilen för nyfikna i Europa. Tesla-Twittraren Allt om Tesla misstänker att det är SpaceX-verionen av Roadster 2. Alltså superprestandaversionen som kommer utrustas med 12 hjälpande raketmotorer.

Eller är det produktionsversionen av Roadster 2?

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.