Följ Allt om Elbil

Hej, vad letar du efter?

Elbil

Tesla Plan 2: Tesla utökar sitt sortiment rejält

Teslas Vd Elon Musk har i veckan avslöjat sin ”master plan, del 2” om Teslas framtid. Den involverar en rejäl breddning mot den nuvarande flottan.

Teslas Vd Elon Musk har i veckan avslöjat sin ”master plan, del 2” om Teslas framtid. Den involverar en rejäl breddning mot den nuvarande flottan.

De nya Teslafordonen inkluderar en kommersiell lastbil, kallad Tesla Semi och en buss för kollektivtrafik. I sortimentet talas det också om en “ny sorts pickup truck” och en kompakt stadsjeep. Fordonen kommer att presenteras nästa år tillsammans med Teslas växande flotta av elektriska bilar.

I framtiden ska även autopiloten i Teslas fordon bli så bra att bilen klarar att köra sig själv. I förlängningen, när du inte använder din bil, ska du kunna ställa den till förfogande och tjäna pengar på ”taxi-verksamhet”.

Elon talade också om en ny sorts revolutionerande tak till hus som uteslutande består av eller är solpaneler.

Läs Elons blogginlägg hos TeslaRelaterad läsning

Skriven av

Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.

Kommentera eller läs kommentarer

Eldrift

OKQ8 ska bygga landets största nätverk av snabbladdare i samarbete med Skellefteå Kraft. Totalt ska man bygga över 300 stationer i Sverige. Den första...

Notis

Tesla ska utrusta kommande Tesla Roadster med små raketer som genom kraftiga luftpuffar ska öka accelerationen och väghållningen. En som inte tycks kunna vänta...

Stöd Allt om Elbil

Annons

Följ oss på Facebook

Vårt nyhetsbrev

En gång i månaden skickar vi ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.

Annons
Annons