Tesla Pickup – hur kommer den se ut? Fans har gissat!

Teslas pickup-koncept, med en Ford F-150 på flaket.

När Tesla lanserade Model Y i våras gav man också en mycket snabb teaserbild av Teslas kommande pickup. En mycket hemlighetsfull sådan, och efter det var spekulationerna igång.

Teslas Vd Elon Musk har beskrivit Tesla Pickup som något helt annorlunda. Något som kommer vända upp och ner på allt. Konceptbilden ovan, är troligen endast ett koncept – och antagligen ”för enkelt”.

Det vi fick se under evenemanget var bilden nedan. Ingen vet riktigt vad bilden föreställer, men spekulationerna har varit många.

Teaserbild på Tesla Pickup

Många Tesla-fans har till och med skapat egna renderingar och tolkningar utifrån bilderna. Här kommer ett par gissningar.

Tolkning av: Justin Duel James
Tolkning av: Tesla Truck Club
Från Twitter @vivvchy

Tesla har sagt att Tesla Pickup kommer visas upp senare i år.

Visste du att: När Tesla mycket kort visade teaserbilden av Pickup under avtäckningen av Model Y, så var det ingen som snappade upp den. Elon Musk fick avslöja det i efterhand på Twitter. Läs mer här.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.