Följ Allt om Elbil

Hej, vad letar du efter?

Elbil

Tesla pausar sitt rekommendationsprogram

Pressbild: Tesla

Tesla har länge haft ett rekommendationsprogram där Tesla-ägare kan få belöningar genom att rekommendera andra till att köpa en Tesla. Belöningarna har varierat genom tiden med allt från gratis bilar, tillbehör, inbjudan till premiärer och gratis Suepercharging.

På senare tid har programmet gett gratis laddning vid Tesla Superchargers motsvarande 1500 kilometer till den som rekommenderar och till den som blivit rekommenderad. Idag meddelar dock Tesla att man pausar belöningsprogrammet tills vidare.

”Från och med 18 september 2021 och tills vidare erbjuder vi inte längre rekommendationsbelöningar i din region. Vi vill tacka alla lojala Tesla-supportrar som varje dag hjälper oss att utföra vår mission genom att dela med sig av sin entusiasm för Tesla till vänner och familj. Bara under 2020 hjälpte Tesla-ägare till att påskynda världens övergång till hållbar energi genom att undvika 5,0 miljoner ton CO2e-utsläpp.”

Enligt nyhetssajten Electrek är belöningsprogrammet en kostsam historia för Tesla och man har länge pratat om att det ska göras om. Enligt den källa som Electrek refererar till så finns det en plan att slopa referenslänken som Tesla-ägaren idag använder.

Istället ska man skapa ett appbaserat referensprogram som istället premierar personliga referenser och visningar av den egna bilen. Det är dock inget som Tesla bekräftat officiellt.Relaterad läsning

Skriven av

Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.

Kommentera eller läs kommentarer

Elbil

Dagens Nyheter har träffat Volvochefen Håkan Samuelsson inför börsintroduktionen av Volvo Cars. För tidningen berättar han mer om Volvos framtida planering kring nya elbilar....

Elbil

Nu ska Toyota satsa på elbilar. Med det kommer en global satsning på motsvarande 116 miljarder kronor på batterier till elbilar under de kommande...

Stöd Allt om Elbil

Annons

Följ oss på Facebook

Vårt nyhetsbrev

En gång i månaden skickar vi ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.

Annons
Annons