Tesla överraskade med eldriven fyrhjuling under premiären av Cybertruck

I samband med premiären av Tesla Cybertruck presenterade Elon Musk ”one more thing”, så som han alltid gör i samband med produktlanseringar. Denna gången blev det en liten fyrhjuling – även kallad ATV.

Att det blev en fyrhjuling kändes nästan som en självklarthet, intill den offroad-dugliga pickupen. Några vidare detaljer presenterades dock aldrig om fyrhjulingen.

Fyrhjulingar har blivit allt mer populära i Sverige, och nyttjas både som nyttotrafik men också i rekreationssyfte. En kraftfull eldriven modell med ett rejält batteri kan säkert bli en stor succé.

En stor praktiskt fördel är att det blir enkelt att bara plugga in fyrhjulingen i väggen efter dagens slut. Istället för att behöva hantera bensindunkar. Med elfordons fördel i form av mindre rörliga delar blir fordonet också mer tåligt, perfekt för sträng terrängkörning.

Fyrhjulingen på flaket av Tesla Cybertruck
Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.