Tesla öppnar pool vid Supercharger i Tyskland

Tesla fortsätter att experimentera med nya upplevelser vid sina Supercharger-stationer i Tyskland. I förra veckan kunde du läsa om Bk Worlds flexibla loungemoduler vid en Supercharger i Endsee.

Nu kommer nästa upplevelse, och det i form av en pool. Tesla har nämligen placerat ut en mobil containerpool vid en Supercharger-station i Hilden. Stationen är en av de största i Tyskland med 40 Superchargers, sex stycken 300 kW-laddare från Fastned, energilagring och en bra restaurang.

Poolen öppnar på torsdag och kommer finnas på plats månaden ut. Här kan du bada i 10 minuter, om du har en pågående laddsession.

David från Youtube-kanalen Tesla Welt har kollat in poolen, och berättar lite mer om upplägget. Du kan se det inslaget nedanför:

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.