Tesla öppnar nytt Tesla Center i Jönköping

Tesla Center Jönköping.

Idag slår Tesla upp portarna till ett nytt Tesla Center i Jönköping. Det är Teslas elfte center i Sverige och inkluderar serviceanläggning, showroom med provkörning och leverans till kunder i regionen. Anläggningen ligger på Mogölsvägen 10 på Hedenstorp, södra sidan om riks 40.

På öppningsdagen arbetar ett team på 13 anställda, varav åtta på Service samt två mobila servicetekniker som utgår från anläggningen. I showroomet som bemannas av fyra personer finns det möjlighet att provköra och titta närmare på märkets fyra modeller.

Teslas servicecenter i Jönköping.

Serviceanläggningen har sju billyftar för att hantera alla typer av serviceärenden. Tesla förväntar sig med att kunna utöka med ytterligare personal och kapacitet framöver.

– Servicegraden för befintliga och nya Tesla-ägare i området ökar markant i och med etableringen av det nya Tesla Centret i Jönköping, skriver Tesla.

Sedan tidigare finns Tesla Centren i Göteborg, Uppsala, Norrköping, Umeå, Stockholm, Malmö, Örebro.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.