Följ Allt om Elbil

Hej, vad letar du efter?

Tesla

Tesla Model X har ett hedersuppdrag på detta bröllop

Att ha vita flygande duvor på sitt bröllop kan anses som ett mycket exklusivt inslag.  Den vita duvan står för fred och är glädjens budbärare. Att ta det steget längre, det är väl att hitta något annat med vingar, till exempel en Tesla Model X.

Och det är precis vad som hände på ett bröllop i Kina. Det kinesiska brudparet går tillsammans med sitt följe längs fem stycken uppställda Tesla Model X som synkroniserat flaxar med sina falkvingar. Klippet som ursprungligen delades i en fangrupp för Tesla kan du se nedan:

https://www.instagram.com/p/Bg4R_HVBxTv/

Standardfunktion på Model X

Att Model X kan flaxa med sina bakdörrar är faktiskt en standardfunktion i bilen. Det är en del av en serie påskägg som Tesla valt att utrusta sina bilar med. Den här funktionen kallas för Celebration Mode. I videon nedanför kan du se Jemery Clarkson, känd från Top Gear, demonstrerar funktionen:

https://youtu.be/xqHcEA2hGY4?t=10s

 Relaterad läsning

Skriven av

Grundare av Allt om Elbil. Fascineras av elbilen och vill påskynda en elrevolution av bilindustrin.

Kommentera eller läs kommentarer

Elbil

Det har länge varit tyst med större uppdateringar från tyska startupföretaget Sono Motors och deras elbil Sono Sion. Företaget har som ambition att bygga...

Elbil

Volkswagen har redan levererat mer än 14 000 exemplar av sin nya elbil Volkswagen ID.3 i Europa. Siffrorna är imponerande med tanke på att...

Facebook

Vårt nyhetsbrev

En gång i månaden skickar vi ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.

Annons