Tesla Model X har ett hedersuppdrag på detta bröllop

Att ha vita flygande duvor på sitt bröllop kan anses som ett mycket exklusivt inslag.  Den vita duvan står för fred och är glädjens budbärare. Att ta det steget längre, det är väl att hitta något annat med vingar, till exempel en Tesla Model X.

Och det är precis vad som hände på ett bröllop i Kina. Det kinesiska brudparet går tillsammans med sitt följe längs fem stycken uppställda Tesla Model X som synkroniserat flaxar med sina falkvingar. Klippet som ursprungligen delades i en fangrupp för Tesla kan du se nedan:

Standardfunktion på Model X

Att Model X kan flaxa med sina bakdörrar är faktiskt en standardfunktion i bilen. Det är en del av en serie påskägg som Tesla valt att utrusta sina bilar med. Den här funktionen kallas för Celebration Mode. I videon nedanför kan du se en demonstration på funktionen:

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.