Tesla Model 3 har siktats i Sverige – provkörningsbilar

Flera Tesla Model 3 har siktats lastade på långtradare runt om i Sverige. Enligt Tesla Club Sweden rör det sig om provkörningsbilar. Samtidigt har Tesla bjudit in personer som redan har beställt en Model 3 till ett provkörningsevenemang.

”Vi firar ankomsten av Model 3 till Europa med provkörningsevenemang, exklusivt för framtida ägare. Antalet platser är begränsat. Svara för att bekräfta att du kommer att delta. Detta evenemang är endast för inbjudna personer. Om det datum eller den tid du önskar inte är tillgänglig kan du begära en provkörning”.

Twitter-användaren Allt om Tesla har uppgiften att Tesla kommer erbjuda öppna provkörningar från 25 januari i Stockholm, Göteborg och Malmö. Men det detta är för endast inbjudan är oklart.

Biltransport med Tesla Model 3, påväg till Sverige:

https://www.facebook.com/jpelbil/posts/765777460465777
Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.