Tesla Master Plan Del 3 summerat på fyra minuter

Inatt presenterade Tesla och Elon Musk sin långsiktiga plan för en hållbar värld. En plan där hela världen ska kunna leva hållbart och långsiktigt.

– Okej, masterplan del tre. Det finns en tydlig väg till en helt hållbar planet med överflöd. Den kan stödja en civilisation som är mycket större än jorden, många fler än de åtta miljarder människor som bor här, inleder Elon Musk.

Planen inkluderar hållbart producerar el och energilagring. En övergång till elbilar men också en bredare användning av värmepumpar i hem och företagslokaler. Dessutom behövs det hållbara bränslen för industriprocesser och flyg och sjöfart.

– Så vi kommer gå igenom beräkningarna för hur man skapar en hållbar energicivilisation. Vi kan och kommer att gå över till en hållbar energiekonomi och kommer att göra det under din livstid, forsätter Elon Musk.

I vidoen nedanför kan du se en sammanfattning av Teslas Master Plan Del 3:

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.