Tesla-godis: Dubbelt upp med nya Tesla-modeller på biltransporter

Foto: Tesla

Tesla har en spännande höst framför sig med en ny modell och en uppdatering av en befintlig modell. Den första är Tesla Cybertruck där leveranserna ska starta nu under hösten. Att de första kundleveranserna nu är riktigt nära börjar blir tydligt.

Under sommaren har Tesla i allt större utsträckning gett sig ut på vägarna med produktionskandidater av Cybertruck för att skapa lite uppmärksamhet. En har bland annat retsamt nog maskerats som en Ford F-150 Lightning.

Men nu börjar det bli tydligt att allt fler exemplar av Cybertruck har rullat ut från produktionen i Texas. Minst två biltransporter lastade med Cybertruck har setts köra mot Tesla i Fremont tidigare i veckan.

I en andra video syns det hur Tesla lastar av biltransporten i Fremont.

Andra heta nyheten

Den andra heta nyheten, som dessutom är betydligt mer aktuell för oss i Sverige, är nya uppdaterade Tesla Model 3. Officiellt har Tesla aldrig bekräftat att en ny Model 3 är på gång. Men eftersom Tesla har några av världens mest hängivna fans (och skeptiker) är det svårt att behålla hemligheter.

Därmed vet vi att Tesla arbetar på en uppdatering av Model 3 och även där tycks snart en lansering vara nära. Det mest spännande är dessutom att flera maskerade Tesla Model 3 för första gången också synts till i Europa. Först på de tyska motorvägarna:

En ytterligare spaning visar en maskerad Model 3 som står på laddning vid en Tesla Supercharger i Frankrike samtidigt som föraren försöker dölja bilen för den närgångna fotografen.

Precis som Cybertruck tycks även nya Model 3 ha börjat lastas på biltransporter. En ny video visar en transport på väg från fabriken i Shanghai, Kina. Spekulationen bland de som kommenterat bilden är att det rör sig om bilar som ska till Teslas showrooms.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.