Tesla fixar med stor jubileumsfest i Helsingborg på lördag

Hoppborg finns så klart på plats!

I år firar Tesla Supercharger-nätverket 10 år i Europa och med anledning av det arrangerar Tesla nu en rad jubileumsfester runtom på kontinenten. På lördag (26 augusti) är det fest vid Helsingborg Supercharger. Festligheterna pågår mellan 10.00 och 16.00.

Alla är välkomna att fira och bjuda in sina vänner och familj, uppmuntrar Tesla. På plats bjuder Tesla på pizza, glass, musik och aktiviteter. För de minsta finns en hoppborg i form av en Supercharger.

– Vi bjuder in till en jubileumsfest i Helsingborg med roliga aktiviteter såsom en Supercharging-hoppborg för barn och provkörningar av alla våra modeller, skriver Tesla om festligheterna.

Den nyöppnade stationen i Helsingborg är inte bara platsen för festligheterna. Den har också ett signifikant värde i att här finns Teslas 1000:e Supercharger i Sverige. Teslaklubben Tesla Owners West Sweden kommer också officiellt inviga stationen under lördagen (även om den varit öppen ett tag).

Undertecknad kommer själv att finnas på plats under den tidigare delen av dagen.

Tesla Supercharger Helsingborg.
Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.