Tesla erbjuder nya bilfärger genom foliering i USA

Färgsätt din Tesla. OBS! Montage.

Tesla har idag lanserat en ny spännande produkt i sin tillbehörsshop i USA. För den som tröttnat på sitt färgval på bilen finns nu ett erbjudande om att köpa till en foliering. Tesla erbjuder totalt sju nya kulörer till Tesla Model Y och Tesla Model 3.

Priset är på mellan 7500 och 8000 dollar. Än så länge är erbjudandet begränsat till USA och två folieringsverkstäder i Kalifornien. Folieringen ger inte bara en ny färg på bilen, utan skyddar också bilen mot mindre stenskott och repor.

Tesla Model 3 i de sju nya färgerna.

De sju färgerna är Satin Stealth Black, Glacier Blue, Satin Rose Gold, Slip Grey, Forrest Green, Satin Ceramic White och Crimson Red. Folieringen tar mellan fem till sju dagar att genomföra och innebär en helhetsfoliering som också inkluderar insidan av exempelvis dörröppningarna.

Än så länge är erbjudandet som sagt begränsat till USA. Om Tesla kommer bredda erbjudandet till fler marknader återstår att se. Tesla har tidigare sagt att man kommer erbjuda officiella folieringstjänster, men då främst för Tesla Cybertruck som endast säljs i rostfritt stål.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.