Tesla Cybertruck står emot det mesta – Mat Watson härjar runt med nya pickisen

Mat Watson från Carwow var på plats i Austin och leveranspremiären av Tesla Cybertruck i förra veckan. I en video får vi nu följa med när Mat strövar runt på fabriken, längs med produktionslinan och klämmer och känner på Cybertruck.

– Det är helt galet att bara stå bredvid den för allra första gången. Själva bilen som ska gå till kunderna, och den har inte ändrats sedan det ursprungliga konceptet visades för ungefär fyra år sedan. Det är helt galet, rostfria stålkarosser som är skottsäkra mot 9 mm eller 45 kaliber skott. Det är galet, inleder Mat sin video med.

Hela inslaget kan du se nedanför:

Bonusvideo:

Det hårda rostfria stålet i karossen ska motstå det mesta, något som Mat demonstrerar i två ytterligare kortare videos. Cybertruck får utstå allt från skenande kundvagnar till sparkar.

Avslutningsvis kan vi också få hänga med när Mat låter Cybertruck ställa upp i ett dragrace mot GMC Hummer EV.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.