Tesla börjar med privatleasing av Model Y

I oktober levererade Tesla sin bil nummer 50 000 i Sverige. Det var en quicksilver-färgad Tesla Model Y tillverkad i Berlin. Modellen är Sveriges mest populära nya bil i år och nu vill Tesla göra modellen tillgänglig för fler genom att erbjuda den med privatleasing.

Det handlar om Tesla Model Y Long Range och Performance-modellen som erbjuds med privatleasing. Månadsavgiften är 6690 respektive 6990 kronor. Avtalet löper över 36 månader med en årlig körsträcka på 1000 mil om året.

Leveranstiden är kort skriver Tesla och lovar leverans på 2-3 veckor. I leasingkontraktetet ingår service som rengöring och smörjning av bromsarna samt byte av luftfilter. Tesla lovar också ett flexibelt avtal, med möjlighet att avsluta det i förtid.

Missa inget
En till två gånger i månaden får du ett trevligt nyhetsbrev med en sammanfattning av de senaste nyheterna. Det är helt gratis.
Kristofer är grundaren av Allt om Elbil. Följer utvecklingen av elbilen med fascination sedan 2016. Kör självklart också elbil. Mer information och kontakt.